dimecres, 4 d’octubre del 2023

Noves activitats sobre nutrició infantil

 Sabem que és fonamental que els infants i joves practiquin uns bons hàbits de vida perquè el seu potencial de desenvolupament sigui òptim.

Durant la infància i adolescència els hàbits alimentaris, l’activitat física, el descans i el benestar emocional poden marcar la diferència entre una vida sana i el risc de presentar problemes de salut durant l’etapa adulta.

No podem oblidar que els pares i mares tenim una gran influència en la relació dels nostres fills amb l’alimentació, l’activitat física i l’entorn que envolta l’infant. I és des de la unitat familiar on tenim una oportunitat d’or! Hem de donar exemple per tal de facilitar a la canalla a adoptar un bons hàbits saludables i que aquests es consolidin per tota la seva vida.                                                                                                      

Sabem que no és tasca fàcil i us volem ajudar, convidant-vos a una xerrada sobre alimentació saludable i respectuosa. Aquesta va dirigida a famílies (pares, mares, avis, cuidadors...) amb infants i joves a càrrec entre 3 i 12 anys. La xerrada tindrà lloc el dimecres 18 d'octubre. Lloc: Mercat del Ninot. Sala Polivalent.Pels més petits, en l'inici de l'alimentació complementària, us convidem a una xerrada sobre el Baby Lead Weaning (BLW) o alimentació autorregulada per l'infant. Aquesta xerrada la repetirem els divendres 20 d'octubre i 17 de novembre, a la Biblioteca del CAP Casanova.


Us podeu inscriure a través dels codis QR. Animeu-vos!


Marina Garcia

Dietista-Nutricionista. Pediatria CAPSBE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada