Per què i per a què no?

Aquests bloc que hem anomenat Menuts del CAPSBE està desenvolupat per  l'Equip de Pediatria de la Línia Pediàtrica Casanova-Comte Borrell del CAPSBE (Consorci d'Atenció Primària de Salut Barcelona Esquerra). Volem complementar la comunicació dels professionals de Pediatria amb la població a la que atenem. S'afegeix, en aquest sentit, a la pàgina web del Centre. Esperem que el bloc permeti una bidireccionalitat que la web no té: aquí podeu fer comentaris sobre els temes dels que parlem i fer suggeriments.

En les entrades del bloc intentarem mantenir un to familiar i amè però sempre respectuós, evitant referències personals. Així ho farem també a l'hora de publicar els comentaris que poguem rebre.

Aquest espai que obrim aquí estarà orientat a donar informacions d'interès general o sobre temes d'actualitat. En cap cas és un lloc on fer consultes mèdiques personals ni una via per a presentar reclamacions al servei assistencial del CAP. En aquests casos, teniu les vies corresponents per a fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada