divendres, 24 d’abril del 2020

Noves maneres de visitar

Arrel de la pandèmia del SARS Cov 2 hem hagut de canviar la manera de relacionar-nos. Hem convertit moltes visites presencials en consultes telefòniques o en contactes telemàtics.

I estem descobrint que funciona en molts casos. Pot ser aquesta experiència ens serveix per a millorar alguns aspectes del funcionament del CAP, per disminuir els riscos d'infecció, independentment del virus que es tracti, que de virus n'hi ha tot l'any i tots els anys.

Estem veient que es bo minimitzar la presència de persones -malaltes i acompanyants- a les sales d'espera. I tenim mitjans, alguns ja en marxa, altres en desenvolupament, per seguir-ho fent.

En Pediatria, La Meva Salut es va posar en marxa al febrer d'aquest any. 

La Meva Salut us permet accedir des de casa als diagnòstics dels vostres fills, al Pla de Medicació, a les vacunes, als informes, als resultats analítics. I, especialment important ara, a fer consultes telemàtiques (e-consulta) amb un professional de l'Equip (pediatra o infermera).

Per donar d'alta al vostre fill/filla a La Meva Salut, excepcionalment, ara ho podeu fer 

             per telèfon, al 900 053 723  

             
Quan es fa presencialment al CAP, heu de presentar la següent documentació:

o    La vostra targeta sanitària individual (TSI)
o    El vostre DNI o document acreditatiu
o    La targeta sanitària individual (TSI) de la persona de qui sol·liciteu l’accés
o   El llibre de família o certificat literal de naixement (en el cas dels fills) o la documentació legal original que us acredita com a responsable legal.

L'adult que es vulgui posar com a responsable ha d'estar donat d'alta a La Meva Salut. Ho podeu fer al mateix telèfon o online: https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t 

En les següents setmanes també incorporarem la possibilitat de fer consultes per videoconferència. En demanar una consulta amb la vostra pediatra o infermera, el professional podrà decidir convidar-vos a resoldre-la per videoconferència. 

Us seguirem informant de les novetats.
Feliç Sant Jordi !

Antoni Salvà
Pediatre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada