dimecres, 21 d’agost del 2019

Demanar visita, comprovar visita

Punt 1. Passa sovint que volem demanar cita amb la infermera per telèfon i no acabem de trobar el moment adequat. O bé, que tenim visita amb el pediatre però no trobem el paper on ho vàrem apuntar. Quin cap!

Punt 2. També pot passar que decidim agafar l'hora a través de la web del centre, o comprovar a quina hora teníem la cita de demà i resulta que la web no funciona. Vaja!

Punt 3. Us recordem en aquesta entrada que podeu fer online aquestes gestions: demanar visita amb la infermera o pediatra, recordar quina hora teniu ja agafada o anular-la si heu decidit que no la necessiteu. Això sempre que no estem en el Punt 2, és clar.

Si esteu en aquest blog, només heu de mirar la primera línia de la columna de la dreta "Demanar cita al CAP" i clicar. I us sortirà una pàgina com aquesta:



Haureu d'introduir el CIP del vostre fill. Podeu seguir el procés en el tutorial que hem preparat. El trobareu just sota el "Demanar cita al CAP".

Us animem a utilitzar aquesta via de comunicació. És ràpida i segura. Especialment quan no voleu una cita pel mateix dia. Moltes consultes que voleu fer i que poden esperar 2 dies, o 5 o 10, les podreu agafar online.

Atenció a les revisions. Les visites programades del Pla de Salut Infantil no es poden agafar online. Per aquestes sí que heu de trucar o passar pel CAP.

Antoni Salvà.
Pediatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada