divendres, 14 d’abril del 2017

SOS Refugiats a Grècia

Ens fem ressò avui de la col·laboració que ha posat en marxa el nostre Centre per ajudar a l'atenció sanitària de les persones refugiades a Grècia.

Per la part que ens toca directament a Pediatria, la Dra Paloma Rodríguez ha estat allà, a la illa de Chios, durant quatre setmanes del mes de març. Les famílies a les quals visita habitualment ho hauran notat. Esperem que les altres no tant. Els que ens hem quedat hem intentat minimitzar l’impacte d’aquesta absència. Ha estat la forma dels que no hem viatjat d’ajudar en aquest projecte col·lectiu.

El món és molt gran, hi ha moltes coses a fer i no ho podem abastar tot. La nostra responsabilitat és fer el poc o molt que poguem, si tenim la voluntat.

A continuació un fragment de la notícia, que podeu consultar en la seva totalitat clicant a l’enllaç.


                                       

CAPSBE s'ha sumat al projecte de cooperació #SOSrefugiats per enviar personal sanitari als campaments de refugiats de Grècia. Aquest projecte es va iniciar amb la col·laboració de l'Hospital Clínic i Sant Joan de Déu davant la situació d'emergència social i sanitària que pateix la població refugiada als camps de Grècia, i ara CAPSBE s'ha afegit al projecte.

#SOSrefugiats es va iniciar el passat agost i està gestionat per l'ONG WAHA. La sostenibilitat del projecte depèn exclusivament de les donacions que es perceben. Per ajudar a recaptar fons, en els propers dies es podran comprar xapes solidàries i fer petites aportacions als centres de CAPSBE per tal que es pugui continuar enviant personal sanitari als camps grecs.
D'altra banda, es poden fer donacions a aquest número de compte de "La Caixa" a nom de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona: ES38 2100 5000 5302 0015 1527. Les donacions que es recaptin s'utilitzaran exclusivament per finançar aquest projecte.


Antoni Salvà. 
Pediatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada