dimecres, 12 d’agost del 2015

Reprenem les activitats habituals

Efectivament, l'estiu entra en la seva recta final, bé, pot ser no tant, però d'aquí a no res ja serà setembre i reiniciarem les activitats comunitàries habituals al nostre Centre del CAP Casanova:
                     
                           Taller de lactància materna
                                    Taller de massatge infantil
                                             Escola de pares i mares
                                                       Taller d'habilitats parentals

Podeu consultar el calendari al blog, abaix a la dreta, o a la pàgina web del CAPSE (www.capcasanova.cat).



Taller de lactància materna. Obert per a qualsevol mare que vulgui venir a veure com altres mares donen el pit, compartir experiències i demanar informació o consell a la nostra infermera pediàtrica. No és necessari avisar ni inscriure's. També convidem, el primer divendres de cada mes, a les dones embarassades que vulguin visitar-nos.
 
Taller de massatge infantil. Les places són limitades a 12 lactants per cicle de 3 sessions. L'inscripció es fa a través del formulari accesible en aquest mateix blog, a la pestanya corresponent. Disponibles els cicles de sessions fins desembre.
  
Escola de pares i mares. Amb el calendari habitual de temes destinats a famílies amb lactants (0-24 mesos d'edat): el vincle afectiu, prevenció d'accidents, desenvolupament, la son, la cura de les dents.

 Taller d'habilitats parentals. Activitat coordinada amb Treball Social, dirigit a famílies amb nens i nenes de 2 a 5 anys. Places limitades. Demaneu informació a la vostra infermera o treballadora social.

ATENCIÓ. Totes aquestes activitats són exclusivament per a les famílies de la nostra zona. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada