La maduixa és una fruita de temporada de primavera amb un sabor deliciós que agrada a tothom, especialment a la canalla (es pot introduir a partir dels 6 mesos d'edat)
Aquesta fruita es caracteritza pel color vermell intens, un sabor molt dolç, un punt àcid, una textura carnosa i un agradable aroma.
Així que les maduixes són una excel·lent opció perquè la nostra dieta sigui variada i 
equilibrada i ens ajuda a complir la recomanació de "5 al dia" (3 peces de fruita + 2 racions de verdura).
equilibrada i ens ajuda a complir la recomanació de "5 al dia" (3 peces de fruita + 2 racions de verdura).
I per això us fem unes propostes de receptes per a poder fer junts en família:
Broquetes de maduixes i plàtan
Ingredients:
Ingredients:
• Maduixes 
• Plàtans 
• Renta bé les maduixes i agafa les més petites 
• Pela el plàtan i talla'l a rodanxes gruixudes 
• Punxa amb la broqueta la fruita alternant maduixa amb plàtan. 
Batut de maduixa 
Ingredients: 
• Iogurt natural 
• Maduixes 
• Nous picades 
Elaboració: 
• Renta bé les maduixes i trosseja-les. 
• Afegeixes en un bol les maduixes amb el iogurt natural i les nous i tritura fins a aconseguir la textura desitjada. 
• Serveix ben fred! 
Ingredients: 
• Torrada de pa integral 
• Skyr natural (és un derivat làctic de textura cremosa, ric en probiòtics) 
• Maduixes 
Elaboració: 
• Renta bé les maduixes i talla-les a rodanxes. 
• Agafa un tall de pa integral (si vols que quedi més cruixent, el pots torrar) i unta l'Skyr en una capa uniforme. 
• Afegeix les maduixes en rodanxes per sobre.
Marina Garcia
Dietista-Nutricionista




 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada