dimecres, 9 de març del 2016

Per a famílies amb adolescents...


Ens ha arribat informació d'un servei de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta del "Centre per a famílies amb fills i filles adolescents", ubicat al carrer Sant Antoni Maria Claret 64-78 de Barcelona. Quan diuen adolescents, en aquest cas, volen dir persones de entre 12 i 20 anys. Totes les activitats són gratuïtes.

És una iniciativa que vol facilitar el coneixement i compartir experiències entre diferents famílies en situacions similars:
    • Afavorir l'autoconeixement, la revisió i reconeixement de la funció parental
    • Contribuir a la formulació concreta dels aspectes que generen dificultat
    • Acompanyar en l'exercici empàtic sobre l'etapa adolescent
    • Millorar l'assertivitat i la capacitat de posar límits millorant, si escau, les habilitats comunicatives
    • Proporcionar experiències en un context grupal i/o individual en què es pugui viure la diversitat i el conflicte com una oportunitat d'aprenentatge
Clicant a l'enllaç anireu a la pàgina de l'Ajuntament on trobareu més informació específica i les dades de contacte i horaris.

Veureu que hi ha dos hipervincles actius, el de “formacions grupals” que us portarà al catàleg d’activitats organitzades per a pares, mares i tutors; i més avall, el de “Aquí t’escoltem!”, dirigit als propis adolescents. Aquestes últimes activitats tenen lloc en altres locals repartits per la ciutat.


                  https://issuu.com/joventutdebcn/docs/cat__leg_formacions_centre_per_fam_                 http://w110.bcn.cat/portal/site/Joves/menuitem.b73e9b19483655297ca47ca4a2ef8a0c/?vgnextoid=4f601af202ec9410VgnVCM1000001947900aRCRD&vgnextchannel=c9f5a3d545ba6310VgnVCM10000072fea8c0RCRD&vgnextfmt=formatDetall&lang=ca_ES

 


Fins ara no ens hem ocupat gaire d’aquest grup d’edat en aquest blog. Intentarem no quedar-nos aquí i fer-los una mica més de cas a partir d’ara... Esperem que aquesta informació us sigui d’utilitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada